Cumhuriyet İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi;yaşlarına ve kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun olan bilimsel ve teknolojik gelişmeleri kazanmış, insan haklarına saygılı, milli değerlere bağlı, ilkeli, toplumla uyumlu, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek her türlü yetenekleri elde etmiş bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Biz, öğrencilerimizi Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda Türkiye Cumhuriyetinin temel ilkelerine bağlı, etik değerleri benimsemiş, ilgi, yetenek ve kabiliyetleri doğrultusunda yönlendirilmiş, aydın fikirli, kendine güvenen, paylaşmasını bilen, sorumluluk duygusu gelişmiş üretken, hedefleri olan rekabetçi bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: SABAH 07:30-12:20 ÖĞLE 12:40-18:10
Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0352 3387958

WEB - https://kaysericumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yavuzlar Mh Yüklem Sk No17 KOCASİNAN / KAYSERİ

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ YAVUZLAR MAHALLESİNDEDİR. (OKULUMUZ ŞU ANDA KOCASİNAN ANADOLU LİSESİ BİNASINDA EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR)

Adres - Yavuzlar Mh Yüklem Sk No17 KOCASİNAN / KAYSERİ